dienstencheques services

Het Vormingsatelier van TM DienstenchequesTM Dienstencheques heeft een kantoorgebouw van meer dan 100 m2 in Brussel omgevormd tot een vormingstalier met de replica van een appartement. Een aannemer heeft deze ruimte ingericht met een grote keuken, een badkamer (met warm water), een slaapkamer en een salon, en tenslotte een vergaderzaal voor theoretische opleidingen. Alle gebruikte materialen (voor de vloer bijvoorbeeld) werden zo gekozen dat deze overeenkomen met de materialen die men terugvindt bij onze klanten, de eindgebruikers van de dienstencheques.

 
 

Het Vormingsatelier van TM Dienstencheques
Dit is de living met de zetel, de televisie, de hanglamp en zelfs een piano. De vloer is bedekt met vinyl.
 
 

Het Vormingsatelier van TM Dienstencheques
Er werd een echte keuken geïnstalleerd, met vitroceramische kookplaten, een afzuigkap, een oven, een koelkast, een lavabo en alle keukenbenodigdheden. Op de vloer zijn er zwarte tegels. Boven het fornuis werden er witte tegels geplaatst.
 

 
En ja, er is ook een badkamer. Betegeld in het wit, met een lavabo en spiegel maar ook met een douche met doorzichtige wanden. En warm water. Voor de testen of voor de opleiding dient men geconfronteerd te worden aan levensechte situaties.
 

Het Vormingsatelier van TM Dienstencheques
 
Een complete slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderbed. Op de grond is er parket.
 
 

Het Vormingsatelier van TM Dienstencheques
Uiteindelijk is er ook de vergaderzaal voor de theoretische opleidingen. Bij TM Dienstencheques